BeautyBuff - about me section

Îmi pare bine să te cunosc

Eu sunt Alina și scriu aceste rânduri cu mult entuziasm și emoție.

Entuziasm pentru această idee de a crea un loc al meu. Ideea am avut-o în urmă cu ceva timp și am ajuns să o pun in practică. Emoție pentru fiecare secundă pe care cineva o petrece citind gândurile mele. Poți fi de acord cu mine sau nu, eu consider că important e să ai cu cine să discuți, să schimbi idei.

Ce înseamnă BeautyBuff

Dacă ai ajuns pe acestă pagină cred că ești curios și să afli de ce am ales denumirea de BeautyBuff.

Ei bine, dicționarul Cambridge  explică cel mai bine înțelesul substantivului „buff” folosit într-un astfel de context. Substantivul „buff” descrie o persoană care este foarte entuziasmată și se informează cu privire la un subiect. În cazul meu, aria de interes este legată de zona de beauty.

Idei și pasiuni

Acestea fiind spuse, te invit să împărțim acest spațiu virtual și să discutăm despre ideile și pasiunile noastre, să ne inspirăm reciproc și să ne împărtășim experiențele. Momentan pe blog discut despre Beauty , Lifestyle și Simple Pleasures.

Cu siguranță voi aborda mai multe subiecte, în funcție de inspirație. Te încurajez să vizitezi comunitatea BeautyBuff din când în când, posibil să te regăsești aici.

Cu drag,

Alina, BeautyBuff

P.S. Mă găsești și pe Instagram, aici.