Lifestyle

ȚINUTE DE TOAMNĂ DE LA BONPRIX

Toamna noastră a fost plăcută și călduroasă până acum, iar eu m-am bucurat din plin de ea. Am profitat de vremea frumoasă și am încercat să petrec cât mai mult timp în aer liber cu familia.

Am apelat și la Bonprix, pentru că mereu găsesc acolo ținute pe placul meu, potrivite pentru mai multe ocazii, un grătar cu prietenii, un eveniment cu familia sau pur și simplu o ieșire în parc cu cel mic.

O TOAMNĂ CĂLDUROASĂ PERFECTĂ PENTRU A PETRECE TIMP ÎN AER LIBER

Așa cum am menționat, toamna aceasta a fost generoasă cu noi și am putut petrece mult timp în aer liber în luna septembrie. Am participat la mai multe evenimente, petreceri pentru copii, un botez, un grătar alături de prieteni dragi și am realizat că pentru mine contează destul de mult să am o ținută lejeră.

Când ești mamă dar totuși își face plăcere să te aranjezi cât de cât, e important să găsești ținute pe placul tău dar care să îți permită totuși să ții pasul cu copilul. Așa că de multe ori optez pentru rochii/ fuste lejere pe care le pot purta cu adidași, și îmi place că găsesc multe ținute care mi se potrivesc la Bonprix.

Așa este și cazul rochiței de mai jos pe care o am de la Bonprix și pe care am purtat-o cu succes fie la serviciu, fie la petreceri pentru copii sau alte evenimente în aer liber.

Foarte ușor mi se pare să asortez acestor ținute și un sacou, iar Bonprix are o selecție generoasă de jachete și sacouri potrivită pentru o astfel de vreme.

Și când am nevoie de o ținută pentru o petrecere în familie găsesc cu ușurință ceva ce mi se potrivește la Bonprix, cum a fost și cu această rochie din poliester reciclat, care mi se pare practică, vaporoasă și poate fi purtată și în viața de zi cu zi, dar și ca rochie de ocazie. În ultima vreme am început să mă uit din ce în ce mai des la Bonprix și la articolele de încălțăminte, căci am descoperit acolo multe modele frumoase, iar pantofii din poza de mai jos și adidașii din poza de mai sus i-am găsit tot pe site.

Sper să avem în continuare o toamnă cu cât mai puține ploi, chiar dacă frigul își va face simțită prezența la un moment dat.

Voi găsiți ținute frumoase la Bonprix de obicei? În caz că nu sunteți familiarizați cu ținutele lor, sper că v-am făcut curioase/ curioși. Iar dacă sunteți curioși care mi se pare culoarea de păr perfectă pentru toamnă, puteți citi mai multe detalii aici.

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *