Lifestyle

ROCHII DE PRIMAVARA DE LA BONPRIX

A venit primăvara și de data aceasta nu m-a prins nepregătită. Am avut un weekend cu mai multe activități și m-am bucurat de fiecare în parte. Am fost la teatru pentru copii la Diverta Lipscani, în București și am urmărit piesa Cei trei purceluși.

În aceeași zi am fost și la un atelier de muzică pentru copii și m-am bucurat să îl văd pe cel mic punând mânuțele lui mititele pe un pian pentru prima dată. Am fost și în apropiere de București la Ferma Pedagogică, un loc de joacă în aer liber pentru cei mici, unde pot să vadă și animale, și utilaje, copaci, viță-de-vie, verdeață.

Și bineînțeles pentru toate aceste locuri îmi trebuie o ținută accesibilă pentru primăvară, în care să mă simt bine, dar în care să am și libertate de mișcare totodată. Și combinația perfectă pentru mine e de rochie lejeră împreună cu adidași. Am găsit la Bonprix mai multe idei și mai jos e combinația de rochiță și adidași care mi s-a potrivit de minune. M-a bucurat și de o descoperire nouă în materie de parfumuri, este vorba despre creațiile Parfums de Nicolai, despre care am povestit în detaliu aici. Experiența olfactivă a fost amplificată de povestea din spatele acestui brand de parfumuri, o poveste despre o femeie care a reușit într-o lume a bărbaților, despre susținere, dragoste, muncă și cum să nu te abați de la principiile tale.

Tu ce ținute alegi pentru primăvară atunci când ești în mișcare?

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Jeni S spune:

    Rochia aceast mi s-ar potrivi si mie, insa as purta-o cu niste pantofiori sau balerini, nu prea sunt stilul meu adidasii, dar imi place cum arata la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *