Serum La Roche Posay Pure Vitamin C10
Uncategorized

La Roche-Posay Serum Vitamina C10 Pură

O lansare nouă a acestui an de la brandul La Roche-Posay este serumul cu vitamina C10 pură și cred că merită să povestim puțin despre el.

Superputerile vitaminei C

Poate că știți deja, însă unul dintre ingredientele cheie în lupta anti-îmbătrânire este vitamina C. E un ingredient cheie în soluțiile anti-îmbătrânire. Cea mai activă formă biologică a vitaminei C este L-ascorbic acid, sau vitamina C pură. Printre superputerile vitaminei C pură se numără capacitatea de a stimula producția de colagen, îmbunătățirea tonului pielii prin reglarea melaninei, și uniformizarea texturii acesteia, creșterea elastinei și reducerea stresului oxidativ asupra pielii.

Pure Vitamin C10 Serum La Roche-Posay

Serumul La Roche-Posay Pure Vitamin C10 e potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru tenul sensibil, și are următoarele ingrediente active: 10% vitamina C pură, acid salicilic, neurosensină și apă termală La Roche-Posay. Prin gamele anti-aging concepute, brandul La Roche-Posay inovează prin formule cu o eficacitate sporită și cu toleranță ridicată, astfel încât să fie potrivite pentru toate tipurile de ten.

Serum La Roche Posay Pure Vitamin C10

Experiența mea în ultimele săptămâni de când am folosit produsul: mi-a plăcut serumul, vitamina C chiar funcționează în cazul meu și mă ajută să am un ten fin, luminos, mai catifelat (datorită acidului salicilic ce exfoliază celulele de la suprafața pielii). Am aplicat produsul doar dimineața și am avut grijă să folosesc și produse cu protecție solară, ca de obicei. Atenție, este indicat să evităm zona ochilor și să folosim produsul în asociere cu un alt produs cu protecție solară. Are o textură plăcută, se absoarbe ușor, pielea nu are aspect lipicios după apicare și se comportă foarte bine și ca bază pentru machiaj.

Serum La Roche Posay Pure Vitamin C10

O altă idee este să îl folosim alternativ cu Hyalu B5 Serum. Și acesta are un mix interesant de ingrediente: AH, vitamina B5 și madecassoiside. Hyalu B5 Serum lucrează pe partea de refacere a barierei cutanate, regenerare și calmare.

Ai folosit noul ser cu vitamina C La Roche-Posay?

În încheiere, suntem în decembrie și dacă ești în căutarea uneiidei de cadouri pentru o familie cu copii, vezi câteva sugestii aici.

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *