Simple Pleasures

TOP 3 CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU O FAMILIE

Ultimele luni din an sunt cele pe care le îndrăgesc cel mai mult. Am multe persoane dragi pe care le sărbătoresc și îmi sărbătoresc și ziua de naștere. Dacă e să fiu realistă, acestea sunt lunile în care și cheltui cel mai mult, pentru că ador să ofer cadouri.

A FACE UN CADOU ÎNSEAMNĂ A DĂRUI FERICIRE

Mereu încerc să cumpăr pentru cei dragi cadourile pe care le-aș cumpăra pentru mine. Mă implic și mă gândesc și pun în balanță plusurile și minusurile. Vreau să mă asigur că un cadou va aduce bucurie. De multe ori când facem un cadou uităm ca scopul este, de fapt, să dăruim fericire.

3 IDEI DE CADOURI PENTRU CEI DRAGI

Așa că azi povestesc despre 3 cadouri despre care sunt convinsă că vor aduce fericire unei familii cu copii. Le notez mai jos și sper să servească drept inspirație, idee, sugestie și să îți ușureze alegerea în lunile care vin.

  • Pachetul Love Mom de la Ommia (link) – foarte potrivit atât pentru o familie în care urmează să se nască un suflețel, cât și pentru o familie cu copil. Este un pachet cadou ce conține produse formulate cu ingrediente blânde. Produsele sunt potrivite pentru pielea mamei dar și pentru cea a bebelușului. Le-am folosit și le folosesc atât pentru mine, cât și pentru Radu. Dacă ar fi să aleg un produs favorit din Pachetul Love Mom, acela ar fi untul de corp Mother&Child (link). E hrănitor, catifelat, efectiv se topește în contact cu pielea mea. Eu am descoperit produsele Ommia după ce am născut, dar tare mi-ar fi plăcut să știu de ele înainte și să le folosesc pe timpul sarcinii. Ommia Skincare este un brand românesc sustenabil, iar dacă vreți să aflați mai multe despre ei puteți citi aici.
Pachet Love Mom Ommia Skincare
Pachet Love Mom Ommia Skincare
Unt de corp Monther & Child Ommia SKincare
Unt de corp Mother&Child Ommia Skincare
Unt de corp Mother&Child Ommia Skincare
Pachet Love Mom Ommia Skincare
  • Cartea Spărgătorul de nuci publicată de editura Katartis (link) – avem această carte, o păstrez pentru a o citi împreună cu Radu în luna decembrie și mi se pare minunată. Eu am răsfoit-o pe ascuns de mai multe ori, recunosc. În biblioteca noastră avem zeci de cărți de la editura Katartis, iubesc mesajele și învățăturile din cărțile lor și m-am bucurat foarte mult când am văzut această poveste de Crăciun. Spărgătorul de nuci este o poveste magică despre doi frați care așteaptă cadourile în seara de Ajun. Cartea are un mecanism muzical cu cheiță. În timp ce ești ancorat în lumea de basm alături de cei doi frați, asculți Valsul Florilor. Dacă ai un mic cititor în viața ta, sunt convinsă că va fi un succes.
Spargatorul de Nuci Editura Katartis
Spargatorul de Nuci Editura Katartis
Spargatorul de Nuci Editura Katartis
  • Joc Magnetic, Tablă cu Litere Alfabet și Planșe Educative de la micostore.ro (link) – și pe acesta l-am descoperit în a doua parte a anului 2022. Radu începuse să manifeste interes pentru cuvinte și litere și am cumpărat acest joc. El avea în jur de 2 ani și 8 luni, am avut dubii dacă va fi potrivit. A fost un succes! Sunt adepta jocurilor educative. Încerc să cumpăr cât mai multe jocuri educative și cât mai puține tâmpenii. Și pot spune că aceasta a fost o achiziție de care sunt foarte mulțumită.
Joc Magnetic, Tabla cu Litere Alfabet si Planse Educative
Joc Magnetic, Tabla cu Litere Alfabet si Planse Educative
Joc Magnetic, Tabla cu Litere Alfabet si Planse Educative

Dacă tot am mărturisit că mă entuziasmez foarte tare când ofer un cadou, merită să menționez și că de cele mai multe ori cumpăr cadourile din timp. Mi se pare un lucru foarte bun din punct de vedere financiar, dar și organizatoric. Sunt la curent cu reducerile și promoțiile, desigur, iar finalul de an vine cu multe oportunități de a face un cadou frumos și a și economisi, în același timp (Singles Day, Black Friday, reduceri de sărbători).

Tu cum procedezi? Ce cadou ți se pare ideal pentru o familie cu copii?

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Îți mulțumesc pentru idei, chiar am nevoie pentru perioada ce se apropie.

  2. Jeni S spune:

    Imi plac optiunile prezentate. Si eu cumpar cadouri din timp.

  3. Ce fain pare acel unt de corp. In sezonul rece am pielea destul de uscata. Iar cartea Spargatorul de nuci pare superba, cred ca mi-o iau si eu!

  4. Foarte bune recomandarile tale. Voi tine si eu cont de mentiunile facute. Cred ca undeva pe la sfarsitul acestei luni voi incepe cautarile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *