cumparaturi mai avantajoase cu tipli
Beauty Lifestyle

CUMPĂRĂTURI ONLINE MAI AVANTAJOASE CU TIPLI

Am început să mă bazez foarte mult pe cumpărăturile online după ce am născut. Lipsa de timp și de odihnă era evidentă și cumpărăturile online îmi salvau multe minute prețioase în fiecare zi. Apoi, la scurt timp a început perioada COVID și cred că fiecare dintre noi a apreciat importanța cumpărăturilor online, cel puțin pentru o scurtă vreme.

TIPLI.RO

Creșterile de prețuri din ultima vreme m-au făcut să caut alte metode de a maximiza experiența de cumpărare și de a minimiza bugetul alocat cumpărăturilor. Tipli este un portal de cashback și oferă o parte din bani înapoi pentru comenzile online. Aici veți găsi mai mult de 400 de e-shopuri, iar navigarea pe Tipli.ro sau în aplicație este foarte ușoară.

CUM FACEM CUMPĂRĂTURI PRIN INTERMEDIUL TIPLI

Nu este deloc complicat, folosirea platformei de cashback Tipli este gratuită. Poți accesa platforma atât în browser, cât și prin instalarea aplicației pe mobil. Primul pas este să îți creezi un cont. Mecanismul este simplu. Fiecare magazin partener are stabilit un comision de cash-back. Ulterior, banii adunați pe Tipli pot fi retrași într-un cont bancar.

Înainte de a cumpăra, trebuie să găsești pe Tipli magazinul tău preferat. Odată ce ai identificat magazinul de unde plănuiești să achiziționezi, îl accesezi pe Tipli și vei fi automat redirecționat. Acum poți începe cumpărăturile. După realizarea achiziției vei obține o parte din bani înapoi.

MAGAZINE PE TIPLI.RO

Tipli a încheiat parteneriate cu numeroase magazine online. Cum probabil știți, eu achiziționez des produse din categoriile cărți, vestimentație, parfumuri și cosmetică. Mi-a plăcut să văd numeroase magazine online pe care le accesez în mod regulat, cum ar fi Notino, Marionnaud, Elefant, AboutYou, Litera, Decathlon, Libris.

ALTE BENEFICII PE TIPLI

Separat de opțiunea de cash-back la fiecare achiziție, Tipli are și coduri de reducere și cupoane care pot oferi reduceri suplimentare la anumite site-uri partenere. De asemenea, fiecare utilizator are un link unic pe care îl poate distribui prietenilor. Tipli oferă bonusuri și pentru prietenii recomandați care fac achiziții prin platformă.

Dacă te-am convins să te înregistrezi, fă-o aici și vei primi un bonus de 30 lei odată cu prima comandă.

Spune-mi, tu preferi cumpărăturile online sau în magazine? Te încântă folosirea unei platforme de tip cash-back?

Cu drag,
Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *