Top 3 culori de par naturale
Beauty

TOP 3 CULORI DE PĂR NATURALE

Fun fact about me, nu m-am vopsit niciodată până acum. Scriind asta realizez că e puțin ieșit din comun că o persoană de 32 de ani și-a păstrat culoarea naturală atâta timp. Întotdeauna m-am simțit bine cu nuanța de blond muștar pe care am moștenit-o din partea tatălui meu. Când eram adolescentă și mergeam să mă tund eram întrebată dacă sunt vopsită și stiliștii mereu îmi admirau culoarea părului. Ce bucurie pentru o adolescentă să primească laude și aprecieri cu privire la părul ei! Acum cred că e limpede de ce am păstrat culoarea naturală atât timp.

În ultimii doi ani lucrurile s-au mai schimbat. Se pare că stresul și trecerea timpului își pun amprenta pe oricine, într-un fel sau altul. Firele albe au început să apară și sunt extrem de vizibile și deranjante. Chiar și pe părul blond. Cine ar fi crezut? Și am scris ultima întrebare cu ironie, pentru că timp de 30 de ani firele albe erau ultima mea problemă și nu realizasem cu adevărat ce sâcâitoare sunt.

Totodată, nuanța părului meu s-a mai închis pe măsură ce am mai înaintat în vârstă și cred că este un lucru normal. Am încercat să adopt atitudinea „grey hair, don’t care”, dar se pare că de fapt îmi pasă. Ideea de a mă vopsi a apărut în mintea mea de ceva vreme, însă am tot ezitat, nu știu exact motivul. Dar se pare că m-am hotărât în cele din urmă.

Top 3 culori de par naturale
Top 3 culori de par naturale

AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Îmi amintesc și acum prima dată când am ajutat-o pe mama să se vopsească. Cred că aveam în jur de 15-16 ani. Îmi plăcea foarte mult că mama îmi cerea părerea cu privire la culoarea pe care urma să o aleagă. Eram o domnișoară și se consulta cu mine când făcea anumite alegeri.

Stăteam în fața raftului din hipermarket și mă uitam la toate culorile. Mama îmi spunea că ea preferă culorile mai naturale și alegeam împreună. În coșul de cumpărături ajungea o vopsea de păr de la Loncolor. Ajungeam acasă, pregăteam vopseaua și discutam despre vrute și nevrute. Rezultatul era mereu unul foarte bun.

Țin minte o zi de vară din timpul studenției. Încă locuiam cu părinții și învățam pentru un examen. Mama a venit de la magazin și am văzut în sacoșă o cutie de Loncolor, alesese o vopsea de păr caramel, o culoare minunată. M-am oferit să o ajut. Nu pentru că ar fi avut nevoie de ajutor, ci pentru că așa era tradiția noastră. Sunt de părere că mama este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Și am realizat că asta este una dintre acele activități care ne-a clădit prietenia. Între timp, m-am așezat și eu la casa mea și activitățile mele împreună cu mama s-au mai schimbat, nu am mai continuat tradiția.

TOP 3 CULORI DE PĂR NATURALE

Mă gândesc de ceva vreme să mă vopsesc, dar m-am hotărât mai greu. Am analizat opțiunile disponibile și m-am îndreptat spre gama Loncolor Ultra. Sunt de părere că e important să existe armonie între nuanța părului și culoarea tenului. Tocmai din această cauză m-am îndreptat spre culori de păr naturale, potrivite pentru cineva cu ten deschis. Mai jos sunt alegerile mele:

 • Loncolor Ultra – nuanța 8.44 Caramel
 • Loncolor Ultra – nuanța 8.1 Blond Bej
 • Loncolor Ultra – nuanța 4.8 Alună
Vopsea de par caramel
Loncolor Ultra – nuanța 8.44 Caramel

Vopseaua de păr Loncolor Ultra este permanentă și are o formulă unică, îmbogățită cu ulei de migdale și cu proteine din grâu. Este potrivită pentru toate tipurile de păr și are o gamă variată de nuanțe, cu culori pline de viață și de strălucire. Vopseaua de păr Loncolor Ultra vine însoțită și de o mască pentru păr vopsit ce trebuie folosită după colorare. Aceasta hrănește părul, oferă luminozitate culorii și ajută la întreținerea acesteia.

Vopsea de par Saten Aluna
Loncolor Ultra – nuanța 4.8 Alună

Loncolor este un brand 100% românesc. Poate că ați mai citit articole pe acest blog. Sau postări de-ale mele de pe rețelele de socializare. Știți că susțin brandurile românești. Iar în cazul de față Loncolor ne inspiră în fiecare zi și ne ajută să fim noi înșine. Îndrăznesc să completez că face asta generație după generație. Primul produs Loncolor a apărut pe piața din România în 1992. De altfel, tocmai ce am povestit că Loncolor este alegerea mamei mele de mai bine de 20 de ani.

Vopsea de par blond bej
Loncolor Ultra – nuanța 8.1 Blond Bej

O SCHIMBARE E BINEVENITĂ

Zilele acestea vreau să aleg una dintre culori și mă vopsesc. Cu încredere, pentru că știu că rezultatul va fi unul bun. Voi acoperi acele fire albe care nu îmi dau pace. Prima părere pe care o voi cere va fi a mamei. Poate chiar stabilim o zi a fetelor pentru weekendul viitor și reluăm tradiția.

Cred că o schimbare e binevenită pentru fiecare dintre noi. Indiferent de natura schimbării. Important e să realizăm că avem nevoie de o schimbare și să lăsăm temerile deoparte.

Acum e rândul tău. Care e culoarea părului cu care te simți bine în pielea ta? Optezi pentru culori naturale sau culori îndrăznețe?

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Raluca spune:

  Ce nuanțe frumoase! Am o prietenă care se vopsește cu Loncolor și este foarte mulțumită.

 2. Ce calda e nuanta aluna, i se potriveste surorii mele.

 3. Foarte drăguțe, si mama mea tot de la ei le folosește. 😊 😊

 4. Denisa spune:

  Imi place gama, au nuante frumoase.

 5. Eu sunt blonda de ceva timp si imi place tare mult culorea asta. Tot vopseaua de la Loncolor o folosesc si eu

 6. Sabrina T. spune:

  Si eu folosesc loncolor, doar ca o alta gama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *