NOUTATI DE LA MOMIROV COSMETICS
Beauty

NOUTĂȚI DE LA MOMIROV COSMETICS

Cred că ați citit sau cred că ați văzut recenzii despre produsele Momirov, produse în România. Ei bine, și eu le-am încercat și mi-au plăcut mult. Prima mea experiență cu produsele acestui brand a avut loc acum 2-3 luni și am povestit mai multe aici. Ingredientul cheie în jurul căruia a fost lansată ultima gamă de produse este aurul coloidal. Astăzi vreau să împărtășesc experiența mea cu două produse noi din această gamă.

NOUTATI DE LA MOMIROV COSMETICS

ESENȚĂ 24K PENTRU PUNCTE NEGRE CU 5% ACID SALICILIC

Această esență se concentrează asupra reducerii excesului de sebum și a punctelor negre. Conține extract de aloe vera și de scoarță de salcie, glicerină, pantenol (vitamina B5), acid salicilic, aur coloidal. Cum am menționat anterior, dar și cum o spune numele produsului, ingredientul-vedetă este acidul salicilic. Acesta este un agent exfoliant, ajută la exfolierea pielii și la curățarea acesteia și este dedicat oricărui tip de ten.

În general produsele cu acid salicilic sunt folosite mai ales de către cei care au diferite probleme cu tenul, însă beneficiile acidului salicilic sunt numeroase.

 • îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile
 • contribuie la regenerarea celulară
 • reduce secReția de sebum
 • reduce aspectul de roșeață și calmează inflamația
 • ajută pielea cu tendință acneică desfundând porii și ajută cu reducerea punctelor negre, albe și a coșurilor

Acest ingredient are și potențial iritant și este important să consultăm indicațiile producătorului atunci când îl folosim. Recomandarea Momirov Cosmetics este să folosim produsul de maxim 3 ori pe săptămână.

ESENȚĂ 24K PENTRU PUNCTE NEGRE CU 5% ACID SALICILIC

APĂ MICELARĂ 24K CU AUR COLOIDAL ȘI ACID HIALURONIC

Acest produs e destinat curățării tenului și nu necesită clătire. Curăță profund tenul, îndepărtează impuritățile și machiajul. Este un produs dedicat oricărui tip de ten. Are o textură apoasă și se absoarbe repede. Recipientul are 200ml și îmi place că pe site-ul Momirov fiecare produs are și o indicație despre cât timp îți ajunge un produs. Estimarea pentru apa micelară este de 45 zile.

APĂ MICELARĂ 24K CU AUR COLOIDAL ȘI ACID HIALURONIC

EXPERIENȚA MEA CU PRODUSELE

Eu am folosit esența de două ori pe săptămână pentru că aceasta e frecvența cu care exfoliez de obicei tenul. La primele încercări am aplicat pe o porțiune mică și nu mi-a creat niciun fel de sensibilitate (patch-test, e recomandat să facem asta cu fiecare produs).

Nu mă confrunt cu un ten acneic, dar tot am observat beneficii. Ce am notat este că exfolierea cu acest produs mi s-a părut mai eficientă decât alte produse pe bază de acid lactic sau glicolic. Este un lucru normal, pentru că acidul salicilic este un acid BHA și pătrunde mai adânc în piele decât acizii AHA (glicolic și lactic). Astfel, curățarea tenului se face din profunzime și, în timp, probleme tenului încep să se diminueze. Pentru că prin exfoliere constantă, tenul nostru devine mai curat.

După câteva săptămâni de aplicare constantă am observat și o reducere a excesului de sebum. Acest lucru mă bucură pentru că în principiu tenul meu pe timp de vară devine mai gras. Și în general pot spune că pielea mea este mai curată, am avut mai puține coșuri.

În ceea ce privește apa micelară, am îndepărtat cu succes machiajul. A trebuit să insist doar în zona ochilor pentru a îndepărta mascara. Însă asta mi se întâmplă cu toate apele micelare.

Îmi plac produsele Momirov și îmi place să pot vorbi și să pot folosi produse costmetice fabricate în România. Am urmărit cu interes și parcursul brandului de la lansare și am fost plăcut surprinsă să văd că în aprilie, Tiana Momirov (fondatoare a brandului) a primit un premiu pentru Cea mai bună ascensiune a unui brand românesc de produse cosmetice în cadrul galei I Succes Awards .

Acum e rândul vostru, sunteți familiarizați cu produsele? Folosiți produse cu acid salicilic în rutina voastră?

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Apa micelară cu acid hialuronic pare pe placul meu! Mă bucur să descopăr produse noi pentru skin care!

 2. Ce de ingrediente interesante se regasesc in aceste produse cosmetice.

 3. E prima data cand aud de acest brand, insa vad ca au o multime de ingrediennte tare faine. Sunt chiar interesante si merita testate

 4. Radulescu-Petca Gabriela spune:

  Personal eu nu sunt familiarizata cu ele insa multe prietene le folosesc produsele și sunt încântate☺️☺️

  1. ma bucur sa citesc asta

 5. Eu recunosc, nu le știu, nici nu am auzit până acum de produsele Momirov.
  Dar în același timp, pot spune că am experimentat produse care au aur coloidal și mi-au plăcut foarte mult. Concluzia? Mi-ar plăcea să le încerc!

 6. Ana spune:

  Am avut ocazia sa descopăr aceste produse în cadrul Cosmobeauty și mi-au plăcut mult.

 7. Mi se par niste produse foarte profi. Trebuie neaparat sa le incerc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *