bEAUTYbUFF miniaturi si de ce le iubesc
Beauty

5 MOTIVE SĂ CUMPERI PRODUSE ÎN MINIATURĂ

În ultimii ani am dezvoltat un obicei sănătos (zic eu), acela de a achiziționa mai des miniaturi. Sunt câteva motive pentru care fac asta și m-am gândit să le notez aici.

NU EȘTI SIGUR DACĂ UN PRODUS ȚI SE POTRIVEȘTE

Poate că îți dorești un produs care ți-a fost recomandat de o prietenă sau despre care ai citit. Dar totuși nu știi dacă ți se potrivește și ai dubii dacă să cumperi produsul full-size. Acesta e unul dintre momentele în care eu cumpăr un produs în miniatură, dacă îl găsesc. Avantajul este că îl testez, îmi fac o impresie și apoi decid dacă vreau să achiziționez și varianta full-size. Eu așa am procedat cu produsele Paula’s Choice, voiam să le încerc și am decis să achiziționez întâi produse în format mic.

AI DEJA PREA MULTE PRODUSE DINTR-O CATEGORIE

Rujul este elementul meu preferat de machiaj. Îmi place să am multe nuanțe, culori, texturi și îmi place să descopăr branduri noi. Sunt acea persoană care poartă ceva pe buze chiar și când lucrează de acasă, în fața laptopului. Așa că ajung să cumpăr destul de multe rujuri în decursul unui an.

Iar aici intervine și faptul că la un moment dat ajung să am multicele, pe unele le folosesc mai des, pe unele le folosesc mai rar. De aceea, când vine vorba de rujuri, în ultimii ani am căutat să cumpăr (aproape) exclusiv miniaturi. Dacă și tu ești fan al rujurilor, posibil că îți va plăcea să citești și articolul acesta.

PREȚUL PRODUSELOR DEPĂȘEȘTE BUGETUL TĂU

Din dorința de a încerca destul de multe, mă aflu des în postura în care îmi doresc ceva, dar totuși bugetul alocat este mai mic decât prețul produsului. Cel mai recent exemplu este brandul Sol De Janeiro, pe care pusesem ochii de ceva timp, iar când am văzut seturile cu produse travel-size disponibile la Notino, am acționat. Cred că deja știți că cei de la Notino au frecvent reduceri sau oferte avantajoase, așa că nu strică să fiți cu ochii pe ei. Eu achiziționez destul de des chiar și produse în format mic la reducere din această cauză.

SUNT UȘOR DE PURTAT ÎN GEANTĂ SAU DE LUAT ÎN CĂLĂTORII

Acesta e un avantaj mare, din punctul meu de vedere. Poate că pleci într-un city-break și ai doar bagaj de mână. Vrei să te asiguri că ai toate cele necesare cu tine, dar nu vrei să aloci prea mult loc în bagaj. Poate că pleci cu copiii și lucrurile lor ocupă 80% din bagaj. Trebuie totuși să îți iei și tu strictul necesar.

COLECȚIONEZI PRODUSE ÎN MINIATURĂ

Aici mă refer de fapt la colecționarii de parfumuri. Discutam recent cu o persoană pasionată de parfumuri și mi-a mărturisit că miniaturile pe care le primește sau pe care le achiziționează nu le deschide, ci le păstrează. Și eu păstrez sticluțele, mai ales dacă au un design deosebit, însă folosesc parfumul.

În cazul parfumurilor, oferta cea mai bună pentru miniaturi am văzut-o la Parfimo.

bEAUTYbUFF miniaturi si de ce le iubesc

Tu ești prietenă cu miniaturile sau nu?

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

9 comentarii

 1. Maria Andrada spune:

  Imi place atunci cand primesc miniaturi, poate la o achizitie. Dar pana acum nu m-am gandit sa le cumpar. De obicei cumpar ce stiu deja ca imi place si nu am simtit nevoie de miniaturi. Intr-adevar e util cand le ai in vacanta.

 2. Sabrina Toma spune:

  Eu mi-as dori sa vad mai multe produse in format mini la reducere, tu unde le gasesti?

 3. Este o idee minunată! Mai ales pentru produsele nou încercate, care nu știm dacă ni se potrivesc. Cumpăr miniaturi și dacă sunt bune pentru mine, cumpăr și produsul în varianta mare.

 4. Eu adun produse in miniatura de peste tot si le folosesc atunci cand plec in calatorii.

 5. Ador produsele mini, dacă s ar putea as arunca toate produsele full size.

 6. Nu zic nu miniaturilor. Am câteva deja.

 7. Mi se pare o idee foarte buna, asa iti faci o idee concreta despre un produs

 8. Super usor de luat in bagajul de vacante, imi plac tare mult si mie.

 9. Mie imi plac miniaturile, mai ales cand plec in calatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *