BeautyBuff Pictura pe Numere Dare To Paint Relaxare
Simple Pleasures

RELAXARE PRIN PICTURA PE NUMERE

În ziua de azi cei mai mulți dintre noi suntem pe fugă. Pe fugă către sau înapoi de la serviciu. Ducem copiii la grădiniță și îi luăm acasă. La cumpărături, la întâlniri cu prietenii, trăim zilele pe repede-înainte. Timpul petrecut în liniște este limitat, poate chiar din cauza noastră, ne propunem să facem prea multe.

PICTURA PE NUMERE

Acum câțiva ani am devenit mai conștientă de pictura pe numere, ca să zic așa. Pentru că atunci am dăruit unei prietene un astfel de cadou. Mi-a plăcut să caut și să aleg tabloul, am simțit mult entuziasm, însă nu m-am gândit că e ceva ce aș putea face și eu.

Nu am avut niciodată talent la desen și cred că asta m-a ținut în loc până acum. Totuși, anul acesta am acceptat provocarea celor de la Dare To Paint și am început să pictez.

PRIMELE IMPRESII

Nu mi-am setat așteptări, dar totuși în subconștient cred că aveam o temere că nu o să îmi placă. Cu toate acestea, mi-a plăcut mult. Aș vrea să spun că începutul a fost stângaci , însă încă sunt la început, deci încă mă simt stângace în ceea ce fac.

beautybuff pictura pe numere relaxare

Lucrez încet, nu foarte migălos, cred că va dura până voi termina peisajul pe care l-am ales. Dar sunt momente în timpul zilei în care mă surprind gândind sper să am timp astăzi 30 minute să mai pictez puțin . Și așa îmi dau seama că e o activitate care îmi place și pe care o fac cu drag.

RELAXARE

Eu sunt o persoană mai agitată, mereu contratimp, îmi propun să fac cât mai multe și mă și supăr (pe mine) atunci când nu reușesc. Chiar și când îmi propun să mă relaxez, creierul meu rulează mai multe scenarii în paralel și parcă nu mă relaxez niciodată cu adevărat. Ei, bine, cu pictura este altfel.

Nu mă simt presată, reușesc să îmi las gândurile în background și pictez. Nu credeam că e pentru mine o astfel de activitate, dar o fac cu plăcere și faptul că îmi aduce relaxare mi se pare adevăratul beneficiu. Cred că va ieși și un tablou frumos, pentru că pictura pe numere mi se pare (acum) simplă. Mi se pare că ar putea fi și o activitate foarte plăcută și în familie, alături de cei mici sau alături de bunici (o altă sugestie aici).

BeautyBuff Pictura pe Numere Dare To Paint Relaxare

Totul e să îți dorești și să încerci.

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

23 de comentarii

 1. Sunt minunate aceste picturi. Realizează și fata mea ❤

 2. Ador aceste picturi pe numere. Am realizat până acum vreo 8. Sunt super faine! ❤❤

 3. Grosu Mariana spune:

  Superbe

 4. Am inceput și noi un tablou. E tare plăcută activitatea.

 5. Este un mod de relaxare extraordinar!
  Încă nu am înceract, dar m-am gândit la eventualitatea de a o face.

 6. Trebuie să încerc și eu această metodă de relaxare.

 7. Un mod frumos de relaxare si deconectare! Si noi avem in portofoliu o astfel de pictura!

 8. Marina spune:

  Abia astept sa incerc si eu aceasta metoda! ❤️

 9. este o idee foarte bune pentru relaxare , si finalul minunat . O sa cumpar atat mie si fiicei mele sa incercam

 10. Emanuela Cepreaga spune:

  Minunat!♥️

 11. Livinschi Ion spune:

  Și pe mine m a captivat pictura pe numere, după care m a copiat și soția. Uneori ne luam același tablou (același model ptr fiecare) și lucram în paralel

  1. Ce idee buna, nu ma gandisem pana acum.

 12. Despina Ciurea spune:

  Super ❤️

 13. Stefania Mihai spune:

  Am nevoie sa incerc asa ceva pt relaxare.

 14. Ioana Circota spune:

  Ador sa pictez cu copilasii. Activitatea preferata a prichindeilor unde isi pot pune pe foaie toate ideile.

 15. Ioana Ign spune:

  Este relaxant, am și eu 2 seturi.

 16. Huza Carmen spune:

  Ce frumos! M-ai convins sa incerc, multumesc!

 17. Mirela-Liliana Ion spune:

  Bună seara!!Ma regăsesc în postarea ta;si eu tot agitată,vreau să fac cât mai multe și mai supăr dacă nu reușesc!!Antitalent la desen,dar mi-ar plăcea să încerc pictura pe numere,suna interesant!!Ar fi super sa realizez și eu asemenea minunății!!

 18. Imi place maxim treaba asta, conceptul asta, am un tablou inceput, insa nu mai am suficient timp pentru el :((

 19. […] Sper că v-am dat o sugestie bună de relaxare. De relaxare, dar și de răsfăț. Și este normal ca în asemenea momente să simțim nevoie de a evada din cotidian. Câteva minute de relaxare ne pot da motivația să o luăm de la capăt în ziua următoare. O altă idee de relaxare din partea mea mai puteți găsi aici. […]

 20. Foarte faina postarea. Tocmai am dat peste blogul tau si am vrut sa spun ca mi-a placut cu adevarat sa navighez pe postarile tale de pe blog. In orice caz, ma voi abona la feedul tau si sper sa scrii din nou foarte curand!

  1. Iti multumesc, Iris. Un weekend frumos si linistit iti urez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *