agitatia sarbatorilor an de an
Lifestyle

AGITAȚIA SĂRBĂTORILOR AN DE AN

De fiecare dată în preajma sărbătorilor, forfota e maximă și pregătirile sunt în toi. Cozonaci, sarmale, cadouri, brad, toate acestea pot aduce mari bucurii, însă ne și pot încărca cu treabă.

Este greu să ai un serviciu full-time, poate și copii, să pregătești câte ceva pentru masa de sărbători și să te vezi cu toți prietenii și cu familia.

ANUL ACESTA NU MI-AM PROPUS SĂ LE FAC PE TOATE

Eu anul acesta nu mi-am propus să le fac pe toate. Recunosc că am avut și ajutor din partea părinților la capitolul mâncare. Curățenie am făcut treptat, în decembrie. Cadouri am încercat să cumpăr cât mai din timp (chiar și din noiembrie) și am profitat de serviciile de curierat.

Timpul pe care l-aș fi petrecut în magazine l-am petrecut cu băiețelul meu. Ne-am jucat, am citit cărticele și am vorbit despre cadouri și Moș Crăciun. Zilele de Crăciun le-am petrecut cu membrii apropiați ai familiei. Cu prietenii am ținut legătura, ca întotdeauna și ne-am văzut și îmbrățișat ulterior.

Chiar dacă aș fi încercat să fac mai multe, nu aș fi avut timp. Așa că sunt împăcată cu faptul că am făcut mai puțin. Am făcut mai puțin, dar parcă am trăit mai mult.

SUNT RECUNOSCĂTOARE PENTRU

Mi-a plăcut că a fost un an în care am fost mai cumpătați din punct de vedere mâncare și nu a fost așa multă risipă ca în alți ani. Am ascultat colinde, ca în fiecare an, pe Magic FM.

Am fost recunoscătoare mai ales pentru acest timp pe care l-am petrecut cu cei dragi. Și cadourile au adus multă bucurie, mai ales celor mici. Am avut și câteva ore pentru mine și am citit o poveste de Crăciun (vezi aici).

Dacă aș fi avut mai multe zile libere aș fi gătit mai mult. Îmi place să fac sarmale. Aș fi petrecut mai mult timp cu prietenii. M-aș fi plimbat mai mult în parc sau pe străzile orașului, seara. Aș fi vizitat un parc de Crăciun.

Dar tu? Ce ți-a plăcut la Crăciunul acesta? Sunt lucruri pe care le-ai fi făcut diferit?

Cu drag,

Alina.

S-ar putea să-ți placă și...

43 de comentarii

  1. Iulia Olteanu spune:

    Anul acesta de Crăciun, am petrecut mai mult timp cu familia, am împărțit cadouri și ne-am bucurat de tot ceea ce avem. Totul a fost așa cum am plănuit. Nu aș fi făcut nimic diferit.

    1. Ma bucur foarte mult sa citesc asta.

  2. Am făcut exact ce mi-am dorit, am avut niște sărbători tare frumoase!

  3. Anul acesta am facut pregatirile preferate: bagajele si am plecat la munte cu familia. A fost de vis.

    1. Suna foarte bine. Ma bucur ca ti-a placut!

  4. Mi-ar fi placut sa avem mai multe zile libere nationale, dar in rest totul a fost perfect de sarbatori!

  5. Alexandra spune:

    Cel mai frumos a fost că am petrecut Craciunul la masă cu toată familia?. Acesta a fost cel mai de preț cadou.

  6. Neagu Andreea Ana-Maria spune:

    Anul acesta am petrecut cu familia soțului meu la țară. Mi-aș fi dorit să fie și familia mea (mama,sora mea) aproape pentru a simți aceste sărbători complete și fericite.

  7. Popa Roxana spune:

    Ador agitația din preajma sărbătorilor ! Anul acesta nu prea am văzut filme dar recuperez clar la anul cu toate filmele de Crăciun!

  8. Ale St spune:

    Ce frumos ai scris. Noi Craciunul acesta l-am petrecut minunat cu toata familia alaturi. Fetita e un pic mai maricita 1 an jumate si a fost o incantare pentru ea tot ce a tinut de brad si decoratiuni.

    1. Si baietelul meu are doi ani si s-a vazut o diferenta de la 1 an la 2 ani, a simtit altfel Craciunul, a inteles mult mai multe.

  9. Chiar a fost frumos sfârșitul de an, am reușit să mă relaxez și să iau o gură de aer de la tot.

  10. Anul acesta am petrecut Crăciunul în familie. A fost frumos, am stat toti la masa, am ascultat colinde, am dezbătut tot felul de subiecte, am împărțit cadouri (aparent anul acesta am avut mare noroc la cadouri, deoarece toți au fost încântați).
    Am vrut sa fac și niște fursecuri de Crăciun, deoarece îmi cumpărasem tot felul de forme speciale, dar nu am reușit sa le fac decât după Crăciun, dar tot au ieșit bune ?
    Si ce as fi făcut altfel are legătură cu mâncarea.. destulă risipa și anul acesta, deoarece mama nu a vrut sa ma asculte sa nu mai facem atata mancare, dar la final mi-a dat dreptate ca a făcut prea multa ?
    Una peste alta, a fost un Crăciun frumos și liniștit, alături de cei dragi.

    1. Ma bucur sa citesc ca ati avut un Craciun frumos si linistit.

  11. Alesia Maria spune:

    A fost un an f frumos.

  12. Mare Alexandra spune:

    Mereu aleg sa imi petrec timpul cu familia. Eu, impreuna cu sotul meu strabatem zeci de km sa fim alaturi de toti pe rand.

  13. Alina David spune:

    A fost un an minunata, si sunt recunoscatoare ptr ca am reusit sa petrec timp frumos alaturi de fetite so sot. Eu fiind in concediu maternal am reusit sa imi fac curatenie, sa gatesc ceea ce ne place ,in cantitati mici doar ptr noi 4. Ma bucur ca suntem sanatosi, impreuna asta este cel Mai important! Un an nou fericit ?!

  14. Bianca Frunză spune:

    Nici eu nu mi-am propus sa fac prea multe, am avut parte si de ajutor la bucate (din partea soacrei+ glovo). Am recuperat niste seriale adunate pe laptop, ne-am jucat Monopoly, am mers la patinoar. Am fost fericiti si sănătoși! Asta conteaza. Si ca am apucat in scurta vacanta (mai ales ca toate zilele libere au picat in weekend) sa ne reincarcam bateriile.

  15. violeta vls spune:

    Am petrecut cu familia , ca de obicei .Spre deosebire de alti ani , anul acesta am pregatit muuuulte cadouri pentru toti cei dragi . Am oferit si in trecut dar parca anul asta au fost mai multe :)))

  16. Și noi încercăm an de an acest lucru, anul acesta ne a ieșit pe jumate, la anul sunt hotărâtă să nu mai gătesc atât de mult, doar sa îmi pun în congelator niște chestii care se pot găti pe moment.

  17. O pagina foarte frumoasa!

  18. Cătălina Popa spune:

    Crăciunul l-am petrecut in familie, ca în fiecare an. Ador această perioadă. Totul parca-i desprins din poveste…..case frumos decorate, brazi împodobiți cu fel de fel de decorațiuni colorate, cozonacul aromat al bunicii, masa frumos pregătită pentru familie, oameni grăbiți care caută cele mai frumoase cadouri.
    Totul e magic in luna Decembrie?

  19. eu am facut ceva mancare, dar nu foarte multa, pentru ca nu mancam exagerat si nici nu am vrut sa arunc. am incercat sarmalele vegetariene, care mi-au placut maxim. curat am facut obisnuit. nu am dat casa cu susul in jos. mi-ar fi placut sa am mai multe libere, nu doar 24-25….

  20. Mie îmi place să mi le fac pe rând, din timp, pe toate. Dat fiind că am avut o vacanță în noiembrie, am putu cumpăra mare parte din cadouri. Curățenia o fac la fel, pe rând, pornesc de sus, iau pe bucăâi și sortimente… Mâncarea o pregtesc eu și mă ajută și soțul meu. Stisfacția este extraordinară atunci când văd bucuriași plăcerea în ochii celor dragi.
    La mulți ani!

  21. Loredana Kusmodi spune:

    Am rămas cu aceleași tradiții: pomul pe 24 decembrie, doar alături de familie și obișnuită masa de Crăciun. În rest, nu am dorit nimic nou, tradiții noi sau altceva.

  22. Huza Maria spune:

    A fost un Craciun linistit, chiar daca nu am putut sa ne intalnim fizic, in ganduri am fost aproape mereu. Qn nou fericit!

  23. O pagină interesanta
    Am avut sărbători frumoase în familie!

  24. Ana-Maria Nichifor spune:

    Am petrecut Crăciunul în familie, alături de cei dragi! ❤ Erau binevenite mai multe zile libere, dar ne descurcăm ?

  25. Denisa spune:

    Mi-a placut faptul ca am petrecut Craciunul alaturi de cei dragi si am avut zapada.

  26. Mi-a plăcut totul. A fost veselie , cadouri și timp prețios petrecut alături de cei dragi.

  27. O pagina interesanta, foarte frumoasa

  28. Mateiași Georgiana Cristiana spune:

    Anul acesta am fost acasă de Crăciun, împreună cu părinții și bunicii. A fost magic.

  29. Ruxandoiu Lavinia spune:

    A fost un Craciun linistit. Mi-a placut totul.

  30. Foarte frumos!

  31. Elena spune:

    Crăciunul acesta a fost cel mai minunat deoarece am avut familia alături, însă nu am avut timp ca să vizionez multe filme .

  32. O pagină foarte frumoasă

  33. Meirosu Florina spune:

    O pagină frumoasa ! Succes pe mai departe!

  34. Alisia spune:

    ?

  35. Oana oana spune:

    A fost un Craciun si Revelion frumos alaturi de familie , felicitari pentru blog .

  36. Tudor Larisa spune:

    Un blog superb!!

  37. MACRINA BLEOTU spune:

    Anul acesta am petrecut mai mult timp cu familia

  38. Roman Andreea Teodora spune:

    Am avut sărbători de poveste alături de familia mea! De fapt, consider orice zi petrecuta alături de sot și de copiii ca fiind o sărbătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *